Vyhledej
Karate-DO > Akce

Vlčkovický jarmark 2024

4.05.2024 09:00 - 17:00
kostel sv. Josefa, Horní Vlčkovice, 544 01 Vlčkovice v Podkrkonoší

🌸 Řemesla, regionální lahůdky, koncert v kostele i zážitkové jízdy historickým Mercedesem z roku 1937... to bude sobotní Vlčkovický jarmark ve Vlčkovicích v Podkrkonoší! 😁💚
Vstupné: 50 Kč
Pořadatel: obec Vlčkovice v Podkrkonoší
Kontakt: kultura@vlckovice.cz, +420 732 961 184

🌸 Přichází neodolatelná příležitost pro všechny milovníky tradice, řemesel a kultury – Vlčkovický jarmark, který proběhne 4. května 2024, od 9:00 do 17:00, v okolí kostela sv. Josefa ve Vlčkovicích v Podkrkonoší. 🪕

🎨 Řemeslné trhy: Prozkoumejte rozmanitý svět místních řemeslníků a umělců, kteří přivezou na jarmark své unikátní výrobky. Od tradiční keramiky po ručně vyráběné šperky – nákupy na těchto trzích budou skutečným dobrodružstvím pro milovníky originálních kousků.

💐 Květiny a bylinky: Ponořte se do světa barevných květin a voňavých bylinek, které vytvoří krásný kontrast k historickému okolí. Každá kytice je příběhem sama o sobě, a my vám nabízíme možnost vybrat si tu svou.

🍲 Lokální lahůdky: Ochutnejte chuťové lahůdky od místních farmářů. Od tradičních dobrot až po čerstvé delikatesy, bude to skvělá příležitost objevit dobroty regionu.

🎤 Koncert s Danielou Filo: Zpříjemněte si odpoledne v tónech operní zpěvačky Daniely Filo, která studovala u paní profesorky Emy Hubáčkové a u světové operní pěvkyně Evy Randové. Její hlas přinese do jarmarku notu elegance a vášně, kterou jen málokdo dokáže předat. 🎶 1. koncert v kostele se koná od 11 hodin, 2. koncert v kostele se koná od 14 hod.

🏰 Komentované prohlídky kostela sv. Josefa: Náš mladý průvodce Vás provede historií a architekturou kostela sv. Josefa. Odhalte skryté tajemství tohoto katolického symbolu. Pravidelné komentované prohlídky v 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30.

🚒 Zážitkové jízdy s Mercedesem: Přeneseme vás do minulosti s jízdou v oceňovaném historickém hasičském vozidle Mercedes-Benz z roku 1937. Zkuste originální zážitek, ať už jste malí, nebo velcí. Zážitkové jízdy probíhají od 13 do 16 hodin.

🍞 Ukázka tradičního řemeslného pečení: ukázka sázení a vytahování chleba z venkovní pece + ochutnávka probíhají v Láskopečení u manželů Vojtěchových (Horní Vlčkovice 88) – v 11 hodin a 12 hodin.

👨‍👩‍👧‍👦 Pro děti připravujeme dětské dílničky, jezdění na ponících, malování na obličej a nově i Loutkové divadýlko – v 10:30 a 14:45. Pro dospělé zase k odpočinku a dobré náladě je připravena od 13:00 do 14:30 hod. hudební skupina Pěna u místního Kulturního domu.

➡️ Označte si datum 4. května ve svém kalendáři a přidejte se k nám na této jedinečné nové akci. Vlčkovický jarmark – kde se minulost setkává s přítomností a kreativita ožívá v každém rohu. Těšíme se na setkání s vámi! 🎉🌟 #vlčkovickýjarmark #kultura #tradicevživotě #jarmark #trhy

ℹ️ Všeobecné návštěvnické informace k akci naleznete postupně tady, příp. si je můžete vyžádat na kultura@vlckovice.cz viz Kontakty.

ℹ️ STÁNKAŘI: Jste stánkař z regionu a máte zájem k nám dorazit? Své přihlášky zasílejte na e-mail podatelna@vlckovice.cz nejpozději do 31.3.2024. Stánky budou místěny na asfaltové ploše u místního kostela, případně na travnatý povrch vedle pohostinství. Více info na mailu nebo 734 201 330 (paní Bittnerová – účetní).

🅿️ Bezplatné spádové parkoviště je umístěno na asfaltovém a fotbalovém hřišti naproti kostelu. V obci budou umístěny informační navigační cedule.

Více  Leták  
Datum zveřejnění: 2.05.2024

Komentáře
 
Přidat komentář
Vypsat označené komentáře
Vypsat všechny komentáře
Zobrazit všechny chronologicky

Kontakt



KARATE - DO
 
Dvůr Králové nad Labem

 
Nábor nových členů probíhá v září každý rok. 
Přijímáme chlapce i dívky ve věku od 7 let.
Cvičíme v tělocvičně ZŠ v ulici Komenského, Dvůr Králové n. L.
Pondělí 16.30 - 17.30 hod.
Pátek 16.00 - 17.00 hod.
 
Bližší informace Vám poskytne šéftrenér oddílu Petr Kocmánek na e-mailové adrese: karatedo.dknl@seznam.cz


Oddíl podporují:
  

  

Facebook skupina Karate-do
Staňte se členem naší skupiny na facebooku.
Kalendář akcí